Zašto i ove godine morate doći na DUMP Days?

DUMP-ovci su prije nekoliko godina shvatili koliko je nužno približiti mladima poslovni svijet i pronašli pravi model za to, DUMP Days konferenciju. Za mlade ljude, ovo je izuzetna prilika. Konferencija će u dva dana na jednom mjestu okupiti sve zainteresirane studente i učenike i renomirane stručnjake iz područja dizajna, programiranja, marketinga i poduzetništva. Mladi imaju priliku poslušati stručna predavanja o aktualnim temama, upoznati druge posjetitelje, ali i ono što je možda najveća čar ove konferencije, upoznati buduće poslodavce i kolege.

A zašto i ove godine morate doći na DUMP Days? O razlozima smo popričali s organizatorima, evo što oni kažu.

Ono što bih istaknula ove godine su predavanja i radionice, ja ih osobno jedva čekam. Jeste li među onim ljudima koji imaju listu tutorijala i članaka koje ćete pogledati kad budete imali više vremena, i onda to ne bude nikad? Na DUMP Days konferenciji u dva dana pokrijete i više nego dovoljno zanimljivih i novih tema i znanja, a usput se i zabavite. IT svijet se jako brzo razvija pa je teško ostati u toku s novinama, a nekad vam jednostavno treba savjet i poticaj u kojem smjeru ići. Zbog toga smo ove godine posegli za predavačima do Zagreba, čak i do Osijeka, kako bismo osigurali raznolikost u iskustvima koja će se kroz predavanja podijeliti. Neće nedostajati kvalitetnog sadržaja!

Izabela Domazet

 

Konferencija je super za to da mlade osvijesti o tome kakve im se sve mogućnosti nude i da vide da zapravo jednog dana mogu birati između toliko firmi i toliko tehnologija – što nije loša stvar! Mladi na DUMP Daysima mogu upoznati stvarno dosta firmi za koje prije možda nisu niti čuli, a velika većina njih ima otvorena radna mjesta, prakse ili internshipove. Ja sam, na primjer, saznala za firmu u kojoj trenutno radim upravo zbog njenog sudjelovanja na ovoj konferenciji i to je jedan od razloga zašto sam sada tamo.

Josipa Braica

 

DUMP Days je idealna prilika za svakog studenta kojeg zanima IT da se educira o aktualnim problemima i zahtjevima tržišta, bolje upozna s vodećim IT tvrtkama u Splitu i poveže s ostalim studentima koji pokazuju interes za istim područjem. U konačnici, DUMP Days su i odlična prilika da se kroz dva dana lansirate u poslovni svijet.

Stipe Lelas

Dev, Design i Tech konferencija DUMP Days održava se 11. i 12. svibnja, u Splitu na FESB-u. Kroz 16 predavanja i dvije panel rasprave predstavit će se trendovi i problematike iz IT svijeta, s temama kako dobiti željeni posao, kako (ne)izraditi rasistički AI i kako AMPutirati mobilni web. Popis svih predavanja možete pogledati ovdje. Brojne tvrtke će na svojem izložbenom prostoru predstaviti vlastitu radnu atmosferu, ali i tehnologije i procese koje koriste. Konferencija je besplatna, a registrirati se možete ovdje.

Split Tech City također će imati svoj izložbeni prostor na DUMP Days. Posjetite nas, upoznajte nas i pridružite nam se u splitskoj tehnološkoj (r)evoluciji.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.