Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Dotien je novi član Split Tech City zajednice

Split Tech City

Split Tech City

20.10.2023.

Zadovoljstvo nam je upoznati te s najnovijim članom Split Tech City zajednice – mladom, ali prije svega stručnom agencijom za IT rješenja. 

Riječ je o agenciji Dotien, o kojoj nam je više otkrio Kristian Radić, CEO.

“Mi smo Dotien, digitalna agencija za IT rješenja. Nakon brojnih uspješno odrađenih projekata, uz odličnu ekipu i ugodnu radnu atmosferu, grupa kolega i prijatelja odlučila se na, prije svega, hrabar, ali i i riskantan poduzetnički pothvat – otvaranje vlastite tvrtke”, započeo je Kristian.

Sve vrste IT rješenja

Iako nisu velik tim, svatko od njihovih zaposlenika posjeduje izuzetno stručno znanje pa su tako specijalizirani za izgradnju svih vrsta IT rješenja – od programiranja preko dizajna do marketinga.

“Dotien ekipa trenutno broji desetak zaposlenika, ali taj broj uskoro planiramo povećavati. Dok nestrpljivo iščekujemo otvorenje svog novog ureda, trenutno svi radimo remote. S obzirom na to da volimo druženja uživo, monotoniju remote rada razbijemo ponekom zajedničkom (radnom) kavom uz, poželjno, pogled na more”, otkriva naš sugovornik.

Kristian ohrabruje sve kojima rad u mladoj kreativnoj agenciji zvuči primamljivo da im se jave:

“Ako smatrate da biste bili izvrsno pojačanje našem timu, čak i ako trenutno nema slobodnih radnih mjesta, slobodno nam pošaljite otvorenu molbu! Cijenimo proaktivnost i ambiciju te uvijek tražimo talentirane pojedince koji dijele našu strast i viziju.”

Kristian Radić
Posvećeni svakom projektu

Njihova misija je ne samo ispunjavati potrebe svojih klijenata, već i nadmašiti njihova očekivanja.

“U srcu naše filozofije je uvjerenje da trud, znanje, kreativnost i timski rad mogu prevladati i najteže izazove – i upravo te izazove najviše volimo.”

S obzirom na to da kao agencija postoje tek nekoliko mjeseci, svi su njihovi projekti još u fazi razvoja pa jedva čekaju u skoro vrijeme podijeliti s nama svoje prve uspjehe.

“U potpunosti smo posvećeni svakom projektu, volimo ono što radimo i zato smo iznimno ponosni na sve ono što smo dosad postigli.”

Što se tiče tehnologija koje koriste u svom radu, kad je riječ o programiranju, za frontend najčešće koriste React i Next.js, dok su im za backend glavni izbor Symfony, Laravel ili Node.js. Uvijek su, ističu, spremni prilagoditi se i koristiti srodne tehnologije prema specifikacijama projekta.

“Na dizajnerskoj se strani oslanjamo na alate poput Adobeovih proizvoda i Figme, a što se tiče našeg marketinškog arsenala…pa, neke tajne ipak moraju ostati tajne!”

Dobro nam došli!

Za kraj ovog razgovora, upitali smo Kristiana zašto su nam se odlučili priključiti, a on nam je odgovorio:

“Uistinu prepoznajemo i cijenimo izvanredan doprinos koji Split Tech City zajednica pruža našem gradu. Za nas, biti dio ove zajednice nije samo pitanje ponosa, već i duboke uvjerenosti. S vlastitim smo očima svjedoci kako STC mijenja Split na bolje i apsolutno vjerujemo u njegovu misiju i viziju. Smatramo da ne biti dio STC zajednice ne samo da je propuštena prilika, već i suluda odluka. Zajednica nam pruža platformu za razmjenu znanja i izgradnju snažnih veza s drugim IT tvrtkama. S nestrpljenjem iščekujemo buduće suradnje i prilike koje nam donosi STC!”

Zahvaljujemo na lijepim riječima i povjerenju te vam želimo puno uspjeha u radu!

Dotien, dobro došli u Split Tech City zajednicu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti