Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Digitalni nomadi: Samo trend ili budućnost tržišta rada

Split Tech City

Split Tech City

06.05.2021.

Trend digitalnih nomada posljednjih godinu dana poprima sve veći odjek i na našim prostorima te izaziva svojevrsnu disrupciju na tržištu rada. S ciljem boljeg uvida konkretnog utjecaja ovakvog modela poslovanja u Hrvatskoj te budućnost profesija, u petak, 28. svibnja 2021., s početkom u 12:30 sati, Međunarodna komora mladih Zagreb (JCI Zagreb) u suradnji s konceptom Wespa Spaces organizira konferenciju namijenjenu svim neovisnim digitalnim stručnjacima, onima koji će to tek postati, ali i svim zainteresiranima za temu udaljenih načina rada, posebice u doba pandemije. Konferencija se bavi izazovima i prednostima poslovanja digitalnog doba.

Hibridni oblik konferencije spojit će predstavnike pokreta digitalnih nomada s javnim i privatnim sekotorom

Konferencija će se održati u hibridnom oblikuonline i uživo, a prijava je obavezna za sve zainteresirane. Svi koji se događaju žele pridružiti uživo u novootvorenim prostorima Wespa Spaces, mogu to napraviti uz prethodnu uplatu donacije u iznosu od 70 kn.

Događaj je koncipiran u dva dijela. Prvi dio predodređen je za predavanja na kojima će svoja iskustva i ekspertizu podijeliti Jan de Jong, začetnik ovog “trenda” i osnivač Digital Nomad Association u Hrvatskoj te predstavnici udruženja SplitTechCity i Osijek Software City.

Drugi dio konferencije namijenjen je za panel Digitalni nomadi, samo trend ili budućnost tržišta rada, pod voditeljskom palicom marketinške stručnjakinje Tanje Džido. U svrhu dobivanja šire slike i uvida u kompleksnost ovog koncepta, uz navedene predavače, panelu će se pridružiti i predstavnici Ministarstva rada te osoba iz redova digitalnih nomada.

O organizatoru

JCI Zagreb dio je globalne organizacije i najveće svjetske mreže za razvoj leadershipa mladih – Junior Chamber International (JCI). Djeluje kao lokalna komora čija je temeljna svrha stvaranje poduzetnih mladih lidera koji će preuzeti vodeće uloge u svijetu promjena. Motivirani strašću da transformiraju svoju zajednicu i svijet, članovi JCI-a imaju hrabrosti odgovoriti na najkritičnije izazove našeg vremena.

Pridružite nam se!

Iznimna nam je čast biti medijskim partnerima ovog događaja te predstaviti viziju i rad Split Tech Cityja. Nadamo se da ćete nas podržati u što većem broju, kako uživo, tako i preko ekrana.

 

 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti