Design Sprint radionica u Zagrebu

Krajem ožujka ove godine, po prvi puta u Hrvatskoj održat će se Design Sprint radionica koju će voditi iskusni predavač i instruktor iz Velike Britanije.  Dvodnevna radionica, namijenjena pojedincima i formiranim timovima, naučit će vas kako na inovativan i brz način razvijati nove proizvode i usluge koje vaši korisnici zaista trebaju.

Iskusni instruktor iz Londona

28. i 29. ožujka Zagreb će ugostiti Rossa Chapmana koji će svoje iskustvo iz ovog područja prenijeti na sve sudionike koji će stečeno znanje već sljedećeg dana moći primijeniti u praksi unutar svojih tvrtki, organizacija ili na projektima na kojima trenutno rade. Ross Chapman osnivač je Etch Sprints iz Londona. Danas je uspješni voditelj i instruktor Design Sprint radionica, a svoju obuku je završio kod tvorca i autora svjetski priznatog Sprinta, Jake Knappa.

Zašto Design Sprint?

Design Sprint, najnoviju svjetsku metodologiju za rapidni dizajn razvili su zaposlenici tvrtke Google Ventures kako bi minimalizirali rizike plasiranja novih proizvoda ili usluga na tržište te ubrzali proces razvoja i pokrenuli inovacije unutar vlastitog poslovanja. Na jasno razložen način te definiranim alatima i vremenima za provedbu ova metodologija bitno utječe na efikasnost timova i vrlo brzo donosi prototipe visoke kvalitete. Design Sprint uspješno provode neke od vodećih svjetskih kompanija kao što su Uber, Lego, United Nations, Slack, KLM i mnogi drugi.

Radionica je namijenjena cijelom nizu ljudi u organizaciji, od programera i dizajnera, preko marketingaša, do voditelja projekta i direktora. Saznat ćete što je Design Sprint i kako ga ispravno koristiti, te naučiti metode za uvođenje Design Sprinta u vaše poslovanje.

Kako navode organizatoru u Hrvatskoj za ovo polje vrijedi sljedeća problematika: izgleda kako svi sve znaju, osim primijeniti to u praksi. U namjeri rješavanja ove problematike 2amigos Consulting Group predvođena njihovim Head of Design, Markom Prljićem, organizira ovu edukaciju i stručno usavršavanje za koje vjeruju da postoji izuzetna potreba.

Prijave za radionicu su otvorene, a broj mjesta je ograničen. Stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto. Radionica će se održati u HUB385 u Zagrebu.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.