Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Za dva dana u Rovinju počinju Dani komunikacija!

Split Tech City

Split Tech City

18.04.2023.

Dupkom pune festivalske dvorane, kvalitetne i aktualne teme, vrhunski svjetski stručnjaci te punjenje kreativnih baterija među komunikacijskim liderima u jedinstvenom ambijentu rovinjskoga hotela Lone – u punom su jeku završne pripreme za nove Dane komunikacija!

Ovaj poznati festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti, koji okuplja nekoliko tisuća sudionika, u svom će se devetom izdanju održati od 20. do 23. travnja 2023. godine, i ovom prilikom izdvojiti najbolje od najboljega za domaće kreativce, dizajnere, komunikatore, marketingaše, digitalce, medije i druge komunikacijske profesionalce.

Objavljen je službeni raspored festivala, a sudionici će se i ovoga puta moći uključiti u cijeli niz zanimljivih diskusija o temama od velikog značaja za industriju.

Svojim netipičnim pristupom, ali i ambicioznim programom, DK2023 nastavlja biti središnje mjesto svih željnih kritičkog razmišljanja, konstruktivnih zaključaka, svježih kreativnih pristupa i inovativnih tehnologija koje okupiraju naše živote.

Domaći i strani govornici

Uz zdravu dozu rovinjskoga vitamina D, nesvakidašnja predavanja i atmosferu kakvu samo Dani komunikacija kreiraju, a za potonje će se pobrinuti cijeli niz domaćih i stranih govornika koji će na tri dana svoje uvide, iskustva i promišljanja sa sudionicima dijeliti u tri festivalske dvorane – te će zajedno imati priliku kritički propitati ono u što su dosad vjerovali i donijeti vlastite zaključke.

02.04.2022., Rovinj, 8. dani komunikacija odrzavaju se u Rovinju. Atmosfera POSJETITELJA

Nakon Edwarda Snowdena, koji će se sudionicima u glavnoj dvorani pridružiti videolinkom na desetu obljetnicu od razotkrivanja sustava masovnog nadzora koji je šokirao svijet; evanđelista, vizionara i rock-zvijezde tehnološkoga svijeta Jamesa Whittakera; Munise Can, strateške stručnjakinje i direktorice Highsnobietyja koja brendovima pomaže zacrtati put do sigurnog uspjeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea; svjetskog autoriteta za sextech Bryony Cole; vodećeg futurista za kreativne tehnologije Iana Beacrafta powered by Hrvatski Telekom; Main Monka Media.Monksa, najveće globalne platforme za digitalnu produkciju, Victora Knaapa; Roryja Sutherlanda, jednoga od najoriginalnijih mislilaca u oglašivačkoj sferi, a i šire, te globalnog kreativnog direktora Ogilvya; Oprine IT djevojke i autorice bestsellera koja rasprodaje turneje diljem svijeta Kristine Kuzmič powered by Priceless.com; nadrealističkog redateljskog dvojca Vallée Duhamel; domaćeg filozofa svjetskog glasa Srećka Horvata; pionira oglašavanja sa svrhom Thomasa Kolstera powered by ENNA, potpredsjednice brend komunikacija adidasa Erike Wykes-Sneyd; te mischief-makera – virtuoza strategije Roba Campbella, nema sumnje da nas očekuje zanimljivo izdanje ovoga popularnog trodnevnog festivala.

Prijave za sudjelovanje na Danima komunikacija moguće su na službenoj stranici festivala, gdje su dostupne sve informacije o kotizacijama i smještaju.

Sjajna je vijest za sve koji se ove godine neće uspjeti uživo pridružiti zajednici marketingaša, kreativaca, digitalaca, PR-ovaca i svih zaljubljenika u tržišne komunikacije da će se zbivanja glavne dvorane, bez obzira na to gdje se nalazili,

moći pratiti i live uz online/hybrid event partnere Dana komunikacija – Confivu & Woom.

Nagrade najboljima

Kakvi bi to Dani komunikacija bili bez seciranja najboljih postignuća industrije? Sva tri festivalska dana u večernjim terminima, uz konfete i u izvrsnom raspoloženju, cijela će se zajednica okupiti na svečanim dodjelama nagrada.

U četvrtak će svi prisutni saznati tko su najbolji kreativci u regiji na dodjeli nagrada BalCannesa; u petak će biti poznati vlasnici ovogodišnjih statua natjecanja IdejeX te će biti uručene nagrade pobjednicima natjecanja Young Lions Croatia powered by Elan, dok će se u subotu proslaviti najeffiekasniji projekti natjecanja Effie, kao i najbolji digitalni projekti natjecanja MIXX.

Sve one koji tijekom dodjela posebno vole s kolegama raspravljati o pobjedničkim projektima posebno će razveseliti vijest da će se radovi koji su u finalu BalCannesa gledati u četvrtak, da će se mladi lavovi industrije predstaviti u petak, a finalisti natjecanja Effie u subotu.

Punjenje baterija uz jogu ili ples

Prije večernjega stresa prouzročenoga penjanjem na pozornicu i držanjem pobjedničkih govora, ali i nakon njega, sudionici će se moći opustiti uz jogu u prekrasnom ambijentu, u četvrtak uz zalazak, a u petak izlazak rovinjskoga sunca.

29.03.2019., Rovinj – Dani komunikacija 2019.Yoga. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

A ni onima koji se opustiti vole uz plesne ritmove neće nedostajati sadržaja – za dobru atmosferu pobrinut će se Bulldog gin u četvrtak, a Antique u petak, partyje će otvoriti St. Louis band iz Beograda, a resident DJ-evima Rei i Leggeru pridružit će se DJ Goya, kao i DJ Felver all night!

Neodoljive nagrade partnera Festivala

Za one koji žele DK energiju nositi svuda sa sobom, dostupne su i festivalske majice, hoodice, kao i serija Startasica izrađenih posebno za ovu priliku, a sve informacije dostupne su na poveznici.

Oni koji bi kući željeli ponijeti i vrijedna iznenađenja festivalskih partnera, sve informacije mogu saznati ovdje.

Osim fizičkih uspomena, gdje god se našli – na streamingu na plaži, na travi u lazy bagovima, u zanimljivoj raspravi s predavačima nakon predavanja u glavnoj dvorani, na jutarnjoj jogi ili večernjim druženjima – članovi jedinstvene DK zajednice itekako će s festivala ponijeti vrijedne uvide, nove ideje i važna prijateljstva.

Informacije o sudjelovanju, uživo i online, potražite na www.danikomunikacija.com.

Fotografije: Dani komunikacija

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti