Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Codeasy organizira prvi splitski The Geek Gathering MeetUp

Split Tech City

Split Tech City

29.08.2023.

Ako se pitaš kako da ti što brže prođe vrijeme do trećeg Split Tech City Festivala, imamo super prijedlog kako si skratiti muke. 🙂 

Naime, IT tvrtka Codeasy, inače članica Split Tech City zajednice, organizira zanimljiv meetup dan prije našeg Festivala! U nastavku donosimo detalje.

Prvi splitski The Geek Gathering MeetUp

Prvi splitski The Geek Gathering MeetUp održava se kao uvod u veliku konferenciju The Geek Gathering, koja se i ove godine održava na istoku Lijepe Naše. Ovogodišnji The Geek Gathering, ponovno pod organizacijskom palicom Udruge stručnjaka iz područja informacijskih tehnologija, održat će se 5. i 6. listopada u Osijeku

S ciljem stvaranja zajednice koja će se okupljati radi razmjene znanja, ideja i umrežavanja, Udruga The Geek Gathering organizira meetupe diljem Hrvatske tijekom cijele godine.

Ovog puta red je došao na Split, koji će postati središte okupljanja entuzijasta, stručnjaka i zaljubljenika u tehnologiju, inovacije i svega što je povezano s geek kulturom.

Splitski meetup rezultat je suradnje s tvrtkom Codeasy, koja klijentima nudi sve faze razvoja softvera uz primjenu AI tehnologija. 

TGG MeetUp u organizaciji Codeasy-a održat će se 7. rujna (četvrtak) s početkom od 19 sati u prostorijama Gallery lounge & more (Kralja Tomislava 15, Split). 

Tko će i o čemu govoriti?

Svi okupljeni imat će priliku poslušati dva sjajna predavača koji će govoriti o zanimljivim temama.

Hrvoje Ćosić, osnivač i izvršni direktor prvog i najbrže rastućeg hrvatskog fintecha iz tvrtke Aircash, pričat će o budućnosti digitalnih plaćanja i revoluciji koju donosi Aircash u svjetskim financijama.

Inače, Aircash mobilnu aplikaciju (poznati multivalutni mobilni novčanik) svakodnevno koristi gotovo 500 tisuća ljudi, a tržište je prošireno i van zemalja članica EU.

Duje Stojak iz Jet Leg Studija govorit će o Identitetu 2.0. i o tome što znači novi oblik identiteta koji se oblikuje u digitalnom svijetu.

S obzirom na sve veću prisutnost ljudi na društvenim mrežama, identitet postaje sve složeniji i višeslojniji, a Web3 tehnologija ga dodatno unapređuje kroz interakciju i personalizaciju, što otvara novu priliku ljudima i tvrtkama da grade svoj identitet i komuniciraju ga na načine na koje prije nismo mogli ni zamisliti.

Nakon predavanja slijedi vrijeme za networking, na kojem će se prisutni moći povezati s istomišljenicima, razmijeniti ideje te steći nove perspektive na tehnološkom području.

Ovakav događaj izvrsna je prilika za povezivanje i razmjenu znanja između osoba koje dijele istu strast prema tehnologiji, programiranju, digitalnim medijima i drugim sličnim područjima, a organizatori napominju da se nadaju da je ovo tek prvi od mnogih događanja u gradu pod Marjanom.

Ulaz je besplatan, a prije dolaska potrebno je rezervirati svoje mjesto putem ove poveznice

I što je najbolje, nakon TGG MeetUp-a trebaš prespavati još samo jednu noć i – treći Split Tech City Festival počinje! 😀

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti