Članice Split Tech Cityja predstavljaju svoje ljetne prakse i čekaju tvoj Personal Elevator Pitch!

Da mi je današnja pamet u ondašnje vrime…”, rekla bi moja baba, a vi se nemojte dovesti u situaciju da i sami isto govorite za nekoliko godina; budite pametni i dajte se u tehnologiju! 😀

Znate li, naime, da se pri vrhu ljestvice “zanimanja budućnosti”, koja je Business Insider detektirao koristeći projekcije zaposlenosti i podatke o plaćama iz američkog Zavoda za statistiku rada, kao dobro plaćena radna mjesta, koja će itekako biti tražena u sljedećem desetljeću, nalaze IT zanimanja poput programera razvojnog softvera i rukovoditelja računalnih i informacijskih sustava?

Uzimajući to u obzir, odlučili smo organizirati zajedničko predstavljanje ljetnih praksi koje članice Split Tech Cityja nude srednjoškolcima i studentima te vas na taj način potaknuti da razmislite o stjecanju novih praktičnih vještina, koje će vam u budućnosti itekako dobro doći! Imate, dakle, jedinstvenu priliku na jednom mjestu poslušati predstavljanja uspješnih IT tvrtki, od kojih će svaka imati samo 5 minuta da vas obori s nogu i nagovori da se za ljetnu praksu prijavite upravo kod njih!

 

 

A što su uopće ljetne prakse? Pa prakse koje se održavaju ljeti, logično! 😀 Ulaganje je to slobodnog vremena u dobivanje praktičnog znanja u stvarnom radnom okruženju, koje mnogim mladima bude odskočna daska do željenog posla. Što je najbolje, uopće ne morate imati predznanje da biste se prijavili, ali trebate se željeti okušati u tom području i naučiti što više!

Ako, dakle, želite naučiti programirati, a možda čak i biti plaćeni za to, ne propustite naš događaj “SUMMER INTERNSHIPS: Praksom do iskustva, iskustvom do posla!“, na kojem će se 4.6. (utorak) u 11 sati u Sveučilišnoj knjižnici (Sjeverni toranj, multimedijalna dvorana) predstaviti BlazingEdge, SeekandHit, Lilcodelab, Agilo, Zadnja stranica i SUB ROSA Group!

U slučaju da ste među onima koji uvijek “žele znati više”, dajemo vam mogućnost da se istaknete među sudionicima i povećate si prilike za obavljanjem prakse u željenoj tvrtki; naime, ako se prijavite na “Personal Elevator Pitch”, možda budete odabrani za “samoprodaju”, odnosno za dvominutno uvjeravanje poslodavaca da se oni bore za vas! 😉

Bilo kako bilo, nakon formalnog dijela imat ćete se priliku podružiti s potencijalnim prakso/poslodavcima uz čašicu razgovora i besplatne pizze koje će osigurati dobartek.hr, član SplitTechCityja koji uvijek spašava u kriznim situacijama!

Sudjelovanje je besplatno, ali prijave su obvezne ovdje.  

Vidimo se!

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.