Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Visoka škola Aspira poziva te na Poduzetnički advent

Split Tech City

Split Tech City

23.11.2022.

Visoka škola Aspira priprema zanimljivi poduzetnički događaj, i to u adventskom ruhu:

u Aspiri će se 6.12.2022. (utorak) s početkom u 18 sati održati Poduzetnički advent.

Riječ je, kako organizatori kažu, o networking eventu čije će teme biti transfer u karijeri, poduzetništvo i motivacija za daljnje uspjehe. 

O svojim će iskustvima govoriti Jan De Jong, osnivač Webpower Adria i Zlatko Kovačić, osnivač startupa DotYourSpot.

Nakon njihovih izlaganja i polusatne pauze za kavu slijedi panel na kojem će moderatorsku palicu držati Emanuel Stojanov iz Stojanov Consultinga, dok će njegovi sugovornici biti Tomislav Pancirov (Digital Nomad), Helena Budiša (UHYinCroatia), Marko Smoljo (Parklio) i Marija Pražen (Centar Hosana).

Uz njih, u zabavnom dijelu programa nastupit će svestrana poduzetnica Ena Rajić, koju smo imali prilike čuti početkom godine na našem događaju posvećenom mentalnom zdravlju.

“U pravom božićnom duhu, naše druženje sa stručnjacima iz prakse začinit će neizostavni adventski specijaliteti – keksiće, kuhano vino i gin”, najavljuju iz Aspire.

Prijave su obvezne, a prijavnicu sa svim detaljima možeš pronaći OVDJE

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti