Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

5 razloga zašto bi se i tvoja tech tvrtka trebala uključiti u Split Tech City zajednicu

Romana Ban

Romana Ban

13.03.2023.

Ako imaš dojam da svako malo predstavljamo nove članove Split Tech City zajednice…u pravu si!

Naš rad na jačanju i okrupnjivanju splitske tehnološke zajednice prepoznaje i cijeni sve više tvrtki, agencija i startupa.

U zadnjih je nekoliko godina lokalna tech scena sve življa, a mi volimo vjerovati da smo doprinijeli takvoj situaciji – ponajviše dijeljenjem znanja putem medijskih platformi i događaja koje organiziramo.

Mnogo je benefita zbog kojih se sve više tvrtki (trenutno njih gotovo 90!) odlučuje na članstvo u Split Tech City zajednici, a danas ćemo istaknuti zašto bi nam se i tvoja tvrtka/startup/agencija trebala priključiti:

1. Pozicionirat ćete se kao snažan član IT zajednice i poželjan budući poslodavac.

Snažni članovi zajednice razmišljaju široko; stalo im je do doprinosa razvoju svog okruženja. Kao Split Tech City članovi povećat će se vaša vidljivost te ćete dobiti priliku iskazati svoju ekspertizu i zanimljive životno-poslovne priče na događajima koje organiziramo. Članstvo u našoj zajednici je iskorak koji vam treba!

2. Uz našu logističku i kreativnu potporu, lakše ćete pronaći kvalitetne buduće kolege.

Kao Split Tech City članovi imate priliku sudjelovati na događajima za koje se organizacijski mi pobrinemo. Primjerice, moći ćete studentima uživo predstaviti ljetne prakse koje nudite, oglašavati poslove na našem portalu, sudjelovati u obilascima tvrtki za mlade… Svi su se navedeni projekti dosad pokazali kao izvrsna i konkretna prilika za povezivanje IT poslodavaca s potencijalnim budućim zaposlenicima i kolegama.

3. Sudjelovat ćete u edukaciji i motivaciji novih mladih snaga splitske IT zajednice.

Naši članovi znaju da se znanje množi – dijeljenjem. Imat ćete priliku svoja znanja i iskustva podijeliti s mladima, koji čine budućnost naše zajednice.

4. Bit ćete na izvoru relevantnih informacija i kontakata.

Putem informacijskih kanala i edukativnih druženja povezat ćete se s ostalim tvrtkama – članicama Split Tech City zajednice. Prvi ćete saznati sve o aktivnostima koje planiramo. Imat ćete posebne popuste kod naših partnera.

5. Bit ćete ravnopravan član najaktivnije tehnološke zajednice u regiji.

Svakog ćete mjeseca primati transparentne izvještaje o radu naše udruge. Pozivat ćemo vas na interna druženja članova, kao i na formalne sjednice. Imat ćete priliku sudjelovati u odlučivanju vezanom uz planiranje aktivnosti. 

Ako, dakle, želiš da tvoja tvrtka bude iduća koju ćemo predstaviti kao novog člana Split Tech City zajednice, sve detalje i pristupnicu potraži ovdje!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti