Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnoloÅ”kog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Hotel’s Touch nudi cloud rjeÅ”enja čija je osnovna namjena pojednostavniti poslovne procese i omogućiti unaprjeđenje poslovanja hotelijera.

S obzirom na složenost potreba industrije i međunarodne standarde rada, Hotel’s Touch rjeÅ”enja su osmiÅ”ljena kako bi gostima omogućila jedinstveno iskustvo boravka, a hotelijerima alate pomoću kojih mogu jednostavno i brzo upravljati svakodnevnim poslovima i marketinÅ”kim kampanjama.

Glavni pokretač naÅ”eg uspjeha je tim mladih stručnjaka koji dijele zajedničku strast prema trendovima digitalnog doba, kao i predanost stvaranju rjeÅ”enja koja hotelijerima omogućuju da većinu vremena utroÅ”e na ono najvažnije: nadmaÅ”ivanje očekivanja gostiju.

Razumjeti potrebe hotelijera i omogućiti im softver pomoću kojeg mogu jednostavno upravljati svojim poslovanjem s jednog mjesta predstavlja temelj naÅ”eg uspjeÅ”nog odnosa s klijentima.

Istraži zajednicu