Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Hotel’s Touch nudi cloud rješenja čija je osnovna namjena pojednostavniti poslovne procese i omogućiti unaprjeđenje poslovanja hotelijera.

S obzirom na složenost potreba industrije i međunarodne standarde rada, Hotel’s Touch rješenja su osmišljena kako bi gostima omogućila jedinstveno iskustvo boravka, a hotelijerima alate pomoću kojih mogu jednostavno i brzo upravljati svakodnevnim poslovima i marketinškim kampanjama.

Glavni pokretač našeg uspjeha je tim mladih stručnjaka koji dijele zajedničku strast prema trendovima digitalnog doba, kao i predanost stvaranju rješenja koja hotelijerima omogućuju da većinu vremena utroše na ono najvažnije: nadmašivanje očekivanja gostiju.

Razumjeti potrebe hotelijera i omogućiti im softver pomoću kojeg mogu jednostavno upravljati svojim poslovanjem s jednog mjesta predstavlja temelj našeg uspješnog odnosa s klijentima.

Istraži zajednicu