Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnoloÅ”kog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Electronic Security

Mi smo tvrtka sa 25-godiŔnjim postojanjem, čiji se ugled temelji na visokoj kvaliteti usluga i opreme koju nudi.

Područje glavnih aktivnosti tvrtke su ugradnja i održavanje uređaja i opreme za tehničku zaÅ”titu objekata.

Aktivnostima tvrtke obuhvaćeni su: Protuprovala, video nadzor, vatrodojava, SOS, parlafoni, panik rasvjeta, ozvučenje, kontrola pristupa, detekcija plina, nadzor vozila, rampe i barijere, okretne barijere.

Područja primjene su privatni, poslovni i stambeni objekti, industrija, banke i financijske ustanove, državne institucije i mnogi drugi. Sustave temelje na ugradnji uređaja poznatih svjetskih proizvođača, uz primjenu vlastitih tehničkih i programskih rjeÅ”enja.

Temeljem 30 godiÅ”njeg iskustva na poslovima tehničke zaÅ”tite objekata ostvarenog kroz projektiranje, ugradnju te održavanje objekata, i to u preko 5000 subjekata (banke, Å”tedionice, mjenjačnice, muzeji, hoteli, trg. lanci, HP, HT, M.O.R.H. i mnogi drugi),Ā izgradili su prepoznatljiv stil i nadasve poslovni ugled.

S naÅ”im visoko stručnim djelatnicima i sveukupnom kvalitetom usluga na poslovima ugradnje i održavanja uređaja i opreme tehničke zaÅ”tite objekata, možemo Vam pružiti najviÅ”u razinu sigurnosti i izuzetnu tehničku podrÅ”ku.

Stečena iskustva na području izvođenja poslova tehničke zaÅ”tite, omogućuje nam rad na realizaciji i vođenju poslova po načelu ā€žključ u rukeā€œ – sve do potpune funkcionalnosti.

NaÅ”a iskustva u primjeni i provođenju tehničke zaÅ”tite čine nas sposobnima realizirati svaki specifičan zahtjev u sustavima zaÅ”tite!

Electronic Security d.o.o.

Adresa: Poljička cesta 71, Split
OIB: 03489581187

Istraži zajednicu