Tvrtka

SUB ROSA Group


SUB ROSA Group je zastupnik velikih međunarodnih rent a car licenci: „DOLLAR – Car Rental“ i „THRIFTY – Car Rental“ za Hrvatsku (Split, Zagreb, Zadar, Dubrovnik i Rijeka), Sloveniju (Ljubljana), Bosnu i Hercegovinu (Sarajevo) i Srbiju (Beograd). Tvrtka SUB ROSA d.o.o. osnovana je 1992. godine vizijom gosp. Renata Miočić da stvori kompaniju koja je više od rent-a-car firme koja će prijeći lokalne okvire i biti prepoznatljiva u cijeloj regiji.

Naše usluge:

rent-a-car usluge standardnih grupa automobila, automatik auta i luksuznih limuzina, imamo specijalne ponude i bez skrivenih troškova usluga najma s vozačem jednosmjerni najmovi unutar cijele naše mreže poslovnica parkiralište i garaža po povoljnim cijenama u zračnoj luci i centru grada

Ujedno se bavimo prodajom rabljenih automobile, te smo u fazi razvoja IT odjela koji se bavi samostalnim održavanjem našeg postojećeg sustava, te razvojem novog softvera za rent-a-car poslovanje.

“Mi brinemo više” slogan koji utjelovljuje duh SUB ROSA ljudi i našu želju da pružimo najbolju kvalitetu proizvoda i usluga našim klijentima.

Posjeti web stranicu tvrtke