Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Saltwater Workspace

Dobrodošli u Saltwater, radni prostor i mjesto za događaje u srcu Splita.

Mozak i srce Saltwatera čine Tanja i Mia koje su se vratile u Split nakon dugogodišnjeg života i rada u inozemstvu.

Osvježavajuća tirkizna boja zidova poput karipskog povjetarca. Fleksibilno 24/7 članstvo. Dizajnerski stolovi i stolice. Nudimo ugodni radni prostor usmjeren na opuštajući životni stil i radionice s fokusom na osobni napredak. Naša ljubav prema Splitu, otocima i dalmatinskoj obali je pokretač svega što radimo.

Naši korisnici nisu samo iz Splita, već iz cijelog svijeta, a rade u kreativnom, lifestyle i tehnološkom sektoru. Oni su freelanceri i remote radnici – mi preferiramo pojam “egzotično voće”.

Glavni fokus naših radionica je osobni napredak i važnost ulaganja u sebe.

Članovi, poduzeća, timovi za događaje, a posebno žene biraju Saltwater radi produktivne radne atmosfere i jednostavnosti korištenja prostora koji se nalazi u povijesnom centru grada. Još jedan od razloga izbora Saltwatera je stvaranje iskrenih odnosa, osobni napredak, ali i istraživanje svega najboljeg što Dalmacija nudi, koristeći Split kao odskočnu dasku.

Nadamo se da ćemo vas uskoro imati priliku ugostiti u Saltwateru.

Istraži zajednicu