Tvrtka

Produženi boravak Split


Projekt tvrtke Lumia d.o.o. prvi je privatni produženi boravak za djecu osnovne škole u Splitu ali i Dalmaciji. Ideja o pokretanju projekta rezultat je intenzivnog promišljanja o tome kako doprinijeti kvaliteti života u Splitu na društveno koristan način. Kako u današnje, moderno vrijeme sve više roditelja zbog poslovnih obveza ima problem čuvanja svojih osnovnoškolaca, mi smo odlučili taj problem riješiti te vrijeme boravka djece u našim prostorima obogatiti kvalitetnim radom, kreativnim radionicama i igrom.

Produženi boravak uključuje rješavanje domaćih zadaća, kreativne radionice i pametne igre kako bi djeca razvijala svoje kognitivne sposobnosti i logičko razmišljanje, a sve pod nadzorom dviju magistri primarnog obrazovanja, jedne s informatičkim, a druge s engleskim dodatnim modulom. U suradnji s udrugom Darovita djeca, organiziramo i radionice iz područja računalstva i robotike.

Mladi smo, puni pozitivne energije, ideja i motivacije, a edukaciju smatramo važnim dijelom života svake osobe. Zaljubljenici smo u igru, boravak u prirodi, kreativne aktivnosti ali i nove tehnologije koje nam život čine lakšim, a znanje širim.

Posjeti web stranicu tvrtke