Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Mi smo Notch, višestruko nagrađivana full service software development agencija. Stručnjaci smo u raznim tehnologijama i agilnom pristupu, ali

naš se brend temelji na not only technology – već na upornim i odlučnim ljudima koji su spremni nadmudriti svaki izazov koji stavite pred njih.

Notch su i procesi i komunikacija koji stvaraju poticajnu sredinu u kojoj “ne” ne postoji. 

Od 2014., radimo na tehnički izvrsnim backend, web i mobile rješenjima, jednako sa startupovima i velikim korporacijama, a preko 75% projekata su upravo za strane klijente.

Tehnologije koje koristimo na su Java, Scala, Go, Kotlin, .Net i Python u backendu, moderni web pristupi u frontendu, a radimo i iOS, Android i Flutter projekte. Također, koristimo moderne Cloud tehnologije poput AWS-a, Google Clouda i OpenShifta, a sve to naravno uz besprijekoran i pixel-perfect dizajn.

Isporuka inteligentnih i atraktivnih rješenja je naš DNA – i nešto s čime se ponosimo od kad smo imali tek nekoliko zaposlenika.

Upravo takav pristup doveo je do rasta od 200 ljudi koji svaku prepreku vide kao poziv i koji su uporni dok god ne pronađu pravo rješenje za klijente. 

Dosada smo radili na Blockchain, FinTech, InsureTech i Food Delivery domenama, a neki od naših klijenata kojima kontinuirano isporučujemo projekte su Delivery Hero, Strabag, T-mobile, Erste, Digital.ai, Atrify, Utmost, Elca, Merkle i The Football Company… 

Naši osnivači Roko i Domagoj kažu da je

u srži tvrtke biti geek i voljeti izazove, a to potvrđuje činjenica su svi u menadžmentu bili ili još uvijek jesu developeri.

Kako će izgledati tvoj prvi Notch radni dan? 

Veliku pozornost dajemo kvalitetnom onboardingu, za kojeg smatramo da je ključan prvi korak u uspješnom priključenju našem timu.

Prvog radnog dana će te u našem uredu dočekati naša ekipa iz HR-a, koja će ti pomoći dok se u potpunosti ne uhodaš u naš ured, procese i način rada. Proći ćeš cijeli ured, upoznati ekipu i odabrati svoju opremu, OSX ili Linux, ti nam reci! 

Sljedeći korak je sastanak s tvojim Team Leadom, odnosno linijskim voditeljem koji će brinuti o tvom razvoju i karijeri. Upoznat ćeš se i s ostalim članovima tima i krenuti na posao!

Junior pozicija 

Juniori kreću s edukacijama u Spring Boot-u i jednim Front-End frameworkom po izboru – React, Angular ili Vue.

Ne brini, nitko te neće baciti u vatru, već ćeš prvih nekoliko tjedana prolaziti kroz edukacije.

Tvoj Team Lead će pratiti tvoj razvoj i odlučiti kada je vrijeme da počneš s internim ili klijentskim projektom! 

Ako procijenimo da ipak imaš već bolje poznavanje tehnologija s kojima radimo, možda ćemo te odmah priključiti na projekt. Ne postoji ultimativno pravilo, procijenit ćemo tvoju spremnost i prethodno iskustvo i biti maksimalno fleksibilni! 

Svaka 3 mjeseca team lead će s tobom prolaziti kroz tvoju vlastitu matricu kompetencija te ćete zajedno jasno definirati razvoj i tvoj daljnji career path, a svakih 6 mjeseci ćeš imati Road Talk u kojem ćemo dalje porazgovarati o ciljevima tvoje karijere te napraviti retrospektivu prethodnih 6 mjeseci. Možda zvuči ozbiljno, ali sve su ovo opušteni razgovori kojima želimo potvrditi tvoje zadovoljstvo radom, projektima i napretkom karijere. 

A kako izgleda tipičan radni dan?

Dan započinjemo s daily stand-up meetingom – što znači da radimo review prethodnog dana, prolazimo nadolazeće taskove i definiramo asistencije na taskovima ako su iste potrebne. Sve to radimo uz pomoć Scrum, Agile i Kanban metodologije. 

Posebno se veselimo druženju uz ručak s ekipom i break u takozvanom stress-free roomu uz rundu biljara, pikada ili FIFA-e uz neograničenu količinu grickalica i pića. 

Gdje smo u Splitu?

Splitski ured nam je lociran u blizini samog centra grada, u Ulici Georgea Washingtona 22. Osim blizine svih vrsta javnog prijevoza, osigurali smo i parking u sklopu ureda. Sve zaposlenike potičemo na korištenje alternativnih oblika prijevoza kao što su bicikli i električni romobili, a u sklopu ureda imamo i nekoliko njih koji su ti slobodni za korištenje! 

Notch Software Solutions d.o.o.

Adresa: Ulica Republike Austrije 33, Zagreb
OIB: 99895959831

Povezane novosti

Istraži zajednicu