Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NEOGOV Croatia

We serve the people who serve the people.

Mi smo produktna tvrtka NEOGOV Croatia, dio US tvrtke NEOGOV – market leadera u području HR softwarea za američki i kanadski javni sektor.

Nismo agencija, već radimo na vlastitom high-performing modernom HR SaaS-u, a naš tech stack je C#, Java, Angular, Flutter i SQL – aktivno pratimo i unaprijeđujemo svoje tehnologije na najnovije verzije.

U uredima u Splitu i Zagrebu, ali i remote u ostatku Hrvatske, u timu imamo 60+ iskusnih stručnjaka raznih profila (engineering & product).

Svake godine organiziramo i studentske internshipe, gdje studenti imaju priliku u 3-6 mjeseci primijeniti svoja teorijska znanja u praksi i steći iskustvo rada u međunarodnom okruženju.

Zaposlenicima nudimo brojne benefite – od 25 dana godišnjeg, remote opcije i flexi radnog vremena, dodatnog zdravstvenog osiguranja, gym financing, besplatnog ručka, 3.mirovinskog stupa, plaćenih vrtića, referral bonusa, edukacijskih budgeta, redovnih feedback razgovora do pet-friendly ureda i putovanja u Los Angeles na 3 tjedna u posjet američkom uredu i kolegama!

Human Resource Prodigy d.o.o.

OIB: 38153894058

Adresa: Poljička cesta 43, Split

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu