Tvrtka

MyBooker


Softverska tehnološka rješenja se danas koriste za gotove sve i za svaku industriju. Briljantni umovi neprestano dolaze s novim i inovativnim idejama. Bilo da se radi o ERP sustavima, CRM sustavima ili rješenjima za upravljanje sadržajem, mogućnosti su beskrajne i opcije su prevelike.

MyBooker je tvrtka za razvoj softvera čija je vizija razvoj multi-modularnih platformi za poslovne korisnike. Prvenstveno smo usredotočeni na turističku industriju, stvaramo napredna rješenja za privatne vlasnike i poslovne subjekte. Pojedinci i tvrtke koji posluju u ovom sektoru trebaju mnogo alata kako bi bili uspješni, ali stavljanje tih slagalica na mjesto može biti zastrašujuć i skup zadatak. Čak i ako uspijete postaviti sve na svoje mjesto, a Vaše poslovanje krene rasti u jednom trenutku ćete uvidjeti da to nije dovoljno. Skaliranje i povećanje posla stavlja pritisak na Vaše vrijeme i resurse. Kako Vaša tvrtka raste, tako rastu i Vaše potrebe. Zapošljavanje i obuka novih zaposlenika će Vam oduzimati dosta vremena, a Vaše poslovanje će se naposljetku morati nadograditi. Usavršavanje i podešavanje cjelokupnog poslovanja postaje nužnost i teret.

Mi u MyBookeru pružamo privatnim i poslovnim subjektima platformu pomoću koje će rasti poslovanje. Od pristupačnih jednostavnih rješenja do naprednih poslovnih tehnologija, cilj nam je pružiti podršku našim partnerima pouzdanim i skalabilnim rješenjima.

Posjeti web stranicu tvrtke