Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
HR po mjeri

Human Capital je tvrtka osnovana 2014. godine s ciljem pružanja potpune podrške manjim i srednjim tvrtkama u organizaciji i vođenju ljudskih resursa. Nakon 15 godina rada na rukovodećim pozicijama u stranim i domaćim kompanijama u različitim branšama (prizvodnja, autoindustrija, farmacija, IT) njezina osnivačica Jasna Rilović, uvidjela je koliko je velika potreba za kvalitetnom podrškom u organizaciji poslovanja.

“Radeći s različitim kompanijama, prvu stvar koju naučite je da ne postoji jedan recept za sve firme, a niti za sve probleme”.

Jasna je osmislila jedinstvenu metodu “HR po mjeri”, za svaku tvrtku potpuno individualizirani pristup podrške. Ta se podrška prvenstveno odnosi na razvoj zaposlenika, njihovo privlačenje i zadržavanje u tvrtkama, nagrađivanje i prepoznavanje kao i razvijanje pripadnosti i zadovoljstva rada u odabranoj organizaciji.

Tim vrhunskih stručnjaka Human Capitala spreman je za vas:

– napraviti najbolju organizacijsku strukturu unutar vaše tvrtke,

-jasno definirati radna mjesta, ovlasti i odgovornosti svakog zaposlenika,

-napraviti jasnu strukturu plaća s transparentnim mjerilima uspješnosti,

-implementirati proces praćenja radne uspješnosti (od mjesečnih, kvartalnih do godišnjih mjerila – ovisno o potrebama organizacije),

-stvoriti vaš jedinstveni career path – smjernice koje služe zaposlenicima da jasno vide razvoj svoje karijere unutar vaše tvrtke,

-razviti vaše voditelje u prave lidere putem internih edukaciju, individualnog i timskog coachinga,

-pripremiti back-up varijantu za svakog ključnog zaposlenika ukoliko odluči napustiti vašu kompaniju,

-procijeniti kapacitete članova tima za veće i bolje projekte i pozicije,

-pomoći vam u preveniranju i rješavanju problema ili konflikata unutar vašeg tima,

-razviti vašeg postojećeg HRa na viši nivo, pružiti mu podršku i mentoriranje u radu i razvoju.

Klijenti koji nas već poznaju: Electrocoin, Amodo, Insigh2, Datalab, Asseco, Lemax; ACG Lukaps, Spin Valis, Končar DiST, EMPWR, BMD Stil, A&B, Zračna luka Zagreb, Kostelpromet, Hrvatska poštanska banka, Alphacrom.

Human Capital d.o.o.

OIB: 08542404385
Adresa: Rudolfa Bićanića 38, Zagreb

Istraži zajednicu