Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Devla

Mi smo Devla, multinacionalna tvrtka s uredima u Frankfurtu, Stuttgartu, Visokom i Splitu, a u procesu smo otvaranja novih ureda u Sarajevu, Dubaiju i Zagrebu.

Iako smo započeli kao web agencija, i to još uvijek radimo, specijalizirali smo se i za razvoj metaversa. Kombiniramo svoje tehničke vještine i kreativnost kako bismo pomaknuli granice onoga što je moguće.

Osnovani smo u Njemačkoj i trenutno, zajedno s našim vanjskim suradnicima, brojimo preko 100 zaposlenika.

Iako smo mlada firma i mlada ekipa, ponosimo se brojnim i istaknutim klijentima diljem svijeta, poput Ultron Foundationa, Siemensa, Xmanne, Paxworlda, Payfoota, Welt der Wundera i brojnih drugih, te brojnim istaknutim projektima (imamo više od desetak uspješno dovršenih projekata povezanih s metaverseom i nekoliko dovršenih NFT kampanja). 

Naš cilj je upornim radom i kreativnošću ostvariti sve meta-snove naših klijenata – naš tim genijalaca stvara sve od početka, od prvog sketcha do završenog metaversa.

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu