Tvrtka

Codeanywhere


Codeanywhere je tvrtka koja nudi rješenja primarno orijentirana developerima, a osim globalnog ureda u SAD-u, Codeanywhere ima regionalne timove zaposlenika u Splitu, Ateni, Zagrebu te Dublinu.

U nešto više od pet godina postojanja, Codeanywhere platforma privukla je preko milijun dolara ulaganja te prešla magičnu brojku od milijun aktivnih korisnika diljem svijeta.

Osnovni proizvod Codeanywherea je programiranje u oblaku u segmentu web tehnologije – u manje od 60 sekundi Codeanywhere softver rješava problem konfiguracije računala za potrebe programiranja.

 

Codeanywhere funkcionira u oblaku, što omogućava korisnicima pristup s bilo kojeg uređaja povezanog s internetom (računalo ili mobilni uređaj) te pregled promjena koje unose drugi članovi tima.

Akviziciju grčkog Codebendera, koji je specijaliziran za programiranje u oblaku za Arduino mikro računala, Codeanywhere je financirao iz vlastitih sredstava.

Posebno je interesantno što je Codeanywhere i organizator Shift Developer Conference – konferencije koja se održava u Splitu i koja je vjerojatno najvažnija i najpoznatija IT konferencija u regiji, te što je bio prvi hrvatski startup koji je prošao kroz akcelerator TechStars.

.

 

Posjeti web stranicu tvrtke