Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Amosfera Coworking

Amosfera je poseban coworking prostor na Splitu 3, vibrantno studentsko područje okruženo kafićima i trgovinama. Amosfera nudi topli ambijent s udobnim radnim mjestima i brzim internetom. U Amosferi ćete naići na mješavinu lokalnih i stranih coworkera.

Također, kao poduzetnički centar nudimo registraciju tvrtke, računovodstvene i administrativne usluge. Naš prostor može se iznajmljivati za sastanke, konferencije i druge događaje.

Amosfera je društvena organizacija, što znači da određeni postotak dobiti ide na naš društveni cilj razvoja društvenog poduzetništva u Splitu i okolici.

Navedeno trenutno provodimo kroz razvoj učeničkih zadruga sa školama. Ako odlučite raditi iz Amosfere, možete biti sigurni da će se vaš novac reinvestirati u lokalno društvo.

Nalazimo se na 20 minuta šetnje od starog grada, 10 minuta od plaže. Dođite kad želite, radno vrijeme je od 9 do 17  sati, ali prostor je otvoren i nakon 17 sati. Fleksibilni smo prema vašim potrebama, a svima nudimo besplatan dan da isprobate Amosferu.

Nadamo se da ćemo vas uskoro ugostiti u Amosferi!

Istraži zajednicu