Sudjelujte u besplatnoj Školi osnova programiranja!

DUMP Udruga mladih programera poziva vas na novu Školu osnova programiranja, kojom već osmu godinu za redom održava tradiciju prenošenja znanja iz osnova programiranja. Riječ je o ciklusu predavanja koji se održava na početku svake akademske godine, a predstavlja priliku da se upozna vještina koja je veoma korisna i poželjna u informacijskoj eri u kojoj se danas nalazimo.

Entuzijastični dumpovci će vam približiti svijet programiranja zanimljivim predavanjima, na kojima ćete saznati nešto više o varijablama, kontroli toka, kolekcijama i funkcijama. Predavanja će biti prilagođena svim dobnim skupinama, besplatna su te nikakvo predznanje nije potrebno za sudjelovanje.

Članovi DUMP Udruge mladih programera su, kao što i samo ime kaže, mladi pojedinci našeg društva koji rado dijele svoje stečeno znanje iz širokog raspona tehnoloških tema. Samo ove godine organizirali su Malu školu Photoshopa i DUMP Day, prvu besplatnu IT konferenciju u Splitu. Od samog početka rada Udruge održali su više od sto predavanja i radionica, na kojima je sudjelovalo preko deset tisuća posjetitelja.

Škola osnova programiranja održavat će se subotom u 17 sati u amfiteatru A100 na splitskom FESB-u, a prvo od četiri predavanja vas očekuje 22. listopada. Nakon svakog predavanja će dan poslije, odnosno nedjeljom, biti organizirane besplatne radionice na računalima, gdje će polaznici biti u mogućnosti praktično usvojiti naučeno gradivo.

Za više informacija o DUMP-u i nadolazećem ciklusu posjetite web (www.dump.hr) ili Facebook stranicu Udruge.

Share on

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.