Splitska tvrtka Profico među 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Srednjoj Europi

Jedna od najvećih svjetskih financijskih konzultantskih kuća, Deloitte objavila je popis najbrže rastućih tehnoloških kompanija iz zemalja Srednje Europe.

Ono što je posebno zanimljivo ove godine, jest činjenica kako se po prvi put u povijesti objava “Deloitte Technology Fast 50 CE”, na ovom prestižnom popisu našla i jedna tvrtka iz Splita.

Riječ je o domaćoj, javnosti poznatoj digitalnoj agenciji Profico, koja je na temelju kontinuiranog rasta prihoda od 466% u posljednje četiri godine, zauzela svoje mjesto na listi najbrže rastućih! Profico je rangiran na 28. mjestu u Srednjoj Europi, i kao 4. najbrže rastuća tehnološka tvrtka u Hrvatskoj za 2017. godinu.

Mateo Perak i Ante Matijaca iz Uprave tvrtke su poručili:

“U narednim danima proslavit ćemo i 5. godinu poslovanja, samim time ovo priznanje nama ima dodatnu težinu i važnost. Bilo je to uzbudljivo putovanje koje nas je učinilo tvrtkom kakva jesmo danas, a ovo priznanje jasno pokazuje kako se nalazimo na dobrom putu da izrastemo u tvrtku kakvom želimo postati.

Izrazito smo ponosni na naše djelatnike s kojima smo i ostvarili iznimne rezultate, te smo zahvalni klijentima i partnerima što su s nama bili dio cjelokupne priče. Deloitte-ovo priznanje služi nam kao dodatni izvor motivacije da izgradimo bolju tvrtku, kako prema našim djelatnicima, tako i u isporuci kvalitetnijih proizvoda i usluga našim klijentima.

U biti, osjećamo se kao da smo tek na početku, i da tek krećemo dalje, samo s puno boljom startnom pozicijom! O nama ćete još sigurno čuti.”

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.