Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Sistem inženjer – Database Administrator

IT Sistemi – Nove Tehnologije d.o.o. jedna je od vodećih IT tvrtki u regiji specijalizirana za implementaciju rješenja za upravljanje dokumentima, korporativnim sadržajem i poslovnim procesima (DMS, ECM, BPM, input management).

Ukratko, rješenja i proizvodi koje razvijamo zaduženi su za stvaranje modernog radnog okruženja sa svim prednostima koje digitalizacija donosi – jednostavnije, brže i učinkovitije poslovanje.

Kako nam je bitno stvoriti perfect fit Enterprise Information Management rješenja za naše korisnike, tako nam je bitno i okružiti se ljudima s kojima činimo pobjednički tim.

Trenutno okupljamo preko 100 stručnjaka, a uredi su nam smješteni u Splitu i Zagrebu. Dovoljno smo mali da možemo biti agilni, a kroz 20+ godina iskustva i stabilnog poslovanja postali smo dovoljno veliki da možemo osigurati sklad te kontinuirani razvoj privatnog i poslovnog života svim članovima našeg tima.

Koje izazove smo ti pripremili – što ćeš raditi?

Sudjelovat ćeš u projektiranju, implementaciji i održavanju naprednih ICT sustava i ECM rješenja.

Što je sve u igri?
 • Projektiranje i implementacija baza podataka u sklopu razvoja i implementacije naših proizvoda kao i drugih IT sustava i ECM rješenja kod naših korisnika.
 • Administracija DB servera (primarno MS SQL Server)
 • Nadziranje, analiza i optimizacija performansi baza podataka
 • Kontinuirani rad na unaprjeđenju performansi baza podataka naših proizvoda
 • Suradnja sa razvojnim timovima, predlaganje i provođenje aktivnosti za unapređenja
 • Izrada projektne tehničke dokumentacijeSuradnja sa ostalim članovima projektnih timova (PM, konzultant, developer)
 • Svakodnevno praćenje tehnologije u područjima svog djelovanja.
 • Naša Support ekipa je prva i druga linija obrane, a ti se baviš rješavanjem incidenata treće razine.
 • Polaganje IT certifikata u skladu s osobnim ciljevima i potrebama tvrtke.
Što bismo voljeli vidjeti u tvom CV-u?
 • Minimalno 2 godine iskustva u izvršavanju raznovrsnih zadataka na sustavima baze podataka.
 • Iskustvo u poslovima administracije operacijskih sustava na nivou potrebnom za administratora baza podataka
 • Izvrsno poznavanje Microsoft SQL Server platforme i vezanih tehnologija
 • Napredno znanje T-SQL jezika
 • Poznavanje tehnologija relacijskih baza podataka i dizajna
 • Aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Vozačku dozvolu B kategorije.
Dodatan plus dobivaš za:
 • poznavanje drugih relacijskih baza podataka (MySQL, Oracle, …), i/ili NoSQL baze podataka
 • iskustvo u radu s nekim od ECM rješenja: SharePoint, Alfresco, Nuxeo, FileNet, Documentum, Datacap, OpenText
 • praktično iskustvo u implementaciji i održavanju kompleksnih sustava (HA i NLB sustavi, DR, cluster…).
 • poznavanje mrežnih protokola
 • iskustvo izrade skripti u svrhu automatizacije administratorskih aktivnosti.
 • DBA certifikate.
Zašto je ITS pravo mjesto za nastavak tvoje karijere?

Radna atmosfera

Dio nas je u Zagrebu, dio u Splitu, trenutno većina u homeofficeu, a u ured se dolazi prema potrebi i dogovoru. Remote način rada funkcionira odlično, tako da povremeni rad od kuće ostaje kao mogućnost. Radimo u malim timovima uz gotovo pa flat hijerarhiju. Komunikacija je opuštena. Slobodno izražavamo mišljenja i svi imamo priliku sudjelovati u donošenju odluka – što i kako radimo. Razvijamo vlastita rješenja i proizvode, što nam daje slobodu da radimo na onome što mi smatramo važnim. Bude nekad i prekovremenih, da se ne lažemo, ali sve se evidentira i nadoknađuje.

Profesionalni razvoj

Volimo ono što radimo i prirodno nam je stalno nešto istraživati, otkrivati, učiti nove stvari i međusobno o svemu tome razgovarati. Bavimo se različitim tehnologijama pa ako te neka dodatno zainteresira tu je mogućnost „šetnje“ iz tima u tim. Imamo sustav napredovanja koji uključuje redovne evaluacije te adekvatne stimulacije i povišice prema zasluzi. Plaće su kvalitetne i redovne, a ovisno o razini znanja, iskustva i praktičnih rezultata, uglavnom se kreću od 10 do 20+ tisuća kuna bruto. A sigurno će i rasti, skupa s tobom. Razgovor za posao je ključni moment za konačan dogovor.

Perfect fit ekipa

Tim je šarolik po pitanju karaktera i godina iskustva – od juniora koji su s nama nekoliko mjeseci pa sve do vrhunskih stručnjaka s preko 20 godina utakmica u nogama. No svi se međusobno poštujemo, redovito častimo uredskom kavom te uz sav posao, obavezno se dobro zabavimo i nasmijemo. Kad smo u uredu, svako toliko imamo rođendanski pizza party ili nešto konkretnije 😉 , a mentalni odmor i kreativni brainstorming sastanci najčešće se odvijaju u našoj Chill zoni uz partiju pikada ili biljara.

Šlag na torti

Među nama ima i sportaša ili onih koji to svako toliko ponovno pokušavaju biti, a u tome im pomaže Multisport kartica. Bez obzira na to dolaziš li do ureda biciklom ili autom, o parkingu ne moraš razmišljati. Za razinu kofeina u organizmu i nešto slatko za pod zub također nemaš brige – u uredu uvijek ima bar 5 vrsta kave, mlijeka, voća, keksa i bombona. Naravno, tu su i božićnice, darovi za djecu, bonusi za ostvareni rezultat i još neke sitnice, ali ne želimo sve otkriti. 🙂

Pomozi organizacijama u digitalizaciji poslovanja!

Kako će se tvoj rad odraziti na naše klijente?

Razvijamo svoja rješenja i proizvode za stvaranje modernog radnog okruženja velikih tvrtki i organizacija. Smanjenje troškova, brži i efikasniji poslovni procesi te unapređenje prodajnih rezultata tek su neke od prednosti koje sa sobom nosi „putovanje“, dobro znano i kao digitalna transformacija.

Budi dio perfect fit tima koji kreira savršeno sredstvo za dostizanje krajnjeg cilja – pojednostavljeni, digitalizirani i automatizirani poslovni procesi u vodećim tvrtkama i organizacijama regije iz raznih sektora gospodarstva.

Info

Vrsta zaposlenja
Full time

Prijavi se za posao