Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Project manager

Datum objave: 19.10.2023.

Dotien je digitalna agencija koja, osim dizajn i marketing usluga, nudi i usluge programiranja. Nalazimo se u Splitu – to je ujedno i lokacija ureda gdje ćeš raditi, ako te zaposlimo. 🙂

Radno vrijeme: puno radno vrijeme

Lokacija: Split

Naša očekivanja i tvoja uloga*:

*U redu je i ako tvoje znanje nečega (nečega, ne većine) ispod nabrojanog nije na razini koju očekujemo – bitno nam je da si voljan/voljna naučiti.

  • Upravljanje IT projektima od početka do završetka, uključujući planiranje, izvođenje, praćenje i izvještavanje o napretku
  • Suradnja s timovima za razvoj softvera, dizajnerima i ostalim kolegama kako bi isporuka projekata bila unutar vremenskog okvira i budžeta
  • Identificiranje i upravljanje rizicima te pronalaženje učinkovitih rješenja za potencijalne izazove
  • Vođenje sastanaka, pružanje jasnih smjernica timu te održavanje redovite komunikacije sa svim sudionicima projekata
  • Osiguravanje kvalitete i zadovoljstva klijenata putem pravilnog upravljanja očekivanjima
  • Izvrsno poznavanje Jire i Confluenca (svi projekti nam se odvijaju tu)
  • Sposobnost izrade i praćenja projektnih planova, rasporeda i resursa.
  • Kreativnost i proaktivnost
Prijavi se!

Za uspješnu prijavu, prijavi se putem ove forme i priloži svoj životopis.

Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži krug, nakon čega će kandidati užeg kruga odraditi testiranje (nešto zanimljivo i što ti neće oduzeti previše vremena, budi bez brige).

Kandidati kojima se ne javimo, nažalost, nisu ušli u uži krug. Čak i ako te nismo izabrali, budi siguran/sigurna da smo sve prijave temeljito pregledali, pa tako i tvoju.

Znamo da proces prijave za posao zna biti dug, naporan i zamoran (i nekad demotivirajuć), zato veliko hvala svima vama koji ćete odvojiti dio svog vremena kako biste poslali prijavu za ovaj natječaj.

Info

Industrija
PM

Vrsta zaposlenja
Full time

Prijavi se za posao