Shard Labs

MID/SENIOR Front-end developer

O ovom poslu

Vrsta posla:

Neodređeno, Puno radno vrijeme

Tagovi

Opis posla

– React ili Vue (prednost full-stack devovima s iskustvom rada s nekom od backend tehnologija)

OVO NIJE 9 DO 5 POSAO!

Shard Labs je globalna remote R&D blockchain tvrtka sa sjedištem u Zagrebu.
Radimo na core projektima Ethereum Foundationa, Celo blockchaina, Polkadota, raznih l2 rješenja te razvijamo i svoje proizvode i producte (npr. https://ibetyou.xyz/).

Ono na što stavljamo naglasak je bleeding edge blockchain tehnologije te se veliki dio posla odnosi i na researchanje novih stvari, inženjersko razmišljanje i pomicanje granica postojećih rješenja.

Ne brojimo produktivnost u radnim satima ili linijama koda nego u valueu koji osoba providea.

Sama tehnologija je izrazito zanimljiva i sa partnerima s kojima radimo imamo izrazito liberalan odnos gdje zajedno s njima razvijamo proizvode (mi smo ti koji sudjeluju u odlukama kako, što i zašto) i zbog toga nas izrazito cijene.

Kolege rade iz raznih gradova i država, trenutno Hrvatska (Zagreb, Dubrovnik, Split i Osijek), Srbija (Beograd), Portugal (Coimbra) te osoba koja nam se pridruži može raditi i s Aljaske što se nas tiče (ukoliko joj je to najzgodnije), ali preferiramo UTC+1 zonu sa +/- 3 sata (cijela Europa). Imamo i office u Zagrebu za one koji vole raditi on site te opciju plaćanja coworkinga za one u drugim gradovima.
Tech stack koji koristimo je: React ili Vue, Node.js ili Go, Solidity, AWS (ec2, eks…)

Plaća: Kreće se od prosječne Hrvatske do one Berlinske (ovisno o znanju i iskustvu). Postoji opcija rada na productu (ibetyou.xyz) ili kao dio jedan od timova koje gradimo, a vezana su za različite ekosustave s kojima surađujemo.

Više o nama pogledajte na linkovima: https://github.com/Shard-Labs, https://medium.com/shard-labs

Svoje prijave pošaljite na info@shardlabs.io.

 

Prijavi se odmah