Global Entrepreneurship Week Split: Globalna poduzetnička manifestacija i u našem gradu!

Sljedećeg se tjedna, od 14. do 20. studenog 2016., u preko 160 zemalja diljem svijeta održava Global Entrepreneurship Week (GEW), a naša je udruga ponosni suorganizator splitske manifestacije!

Global Entrepreneurship Week Split održat će se u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Splitu i Kluba mladih Split, a u sklopu programa imat ćete priliku sudjelovati na edukativnim predavanjima, radionicama, panel diskusijama, networking eventovima i 24-satnom Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon, koje će održati domaći i inozemni vanjski stručnjaci. Za organizaciju splitskog GEW-a zaslužan je Studentski poduzetnički inkubator (SPI) u suradnji s udrugama Klub mladih Split (KMS), UPIT i Startup.hr.

GEW služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora poslova koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice. Tijekom jednog tjedna u mjesecu studenom svake godine, GEW inspirira ljude kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnika i inovatora.
Ove aktivnosti, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, povezuju sudionike s potencijalnim suradnicima, mentorima i potencijalnim investitorima, upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama.
GEW je više nego samo kampanja podizanja svijesti o poduzetništvu. To je platforma za povezivanje i suradnju – uključivanjem svih igrača duž poduzetničkog spektra u jačanju ekosistema diljem svijeta.


Kompletan GEW SPLIT 2016 PROGRAM možete popratiti na sljedećem linku:
http://spi.efst.hr/gew-2/

Na hackaton natjecanje GEWATHON možete se prijaviti na:
http://gewathon.com/

Budite dijelom ove velike poduzetničke manifestacije!

Share on

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.