Dođi na Otvorene dane Računarstva u Aspiri i osvoji stipendiju

Vještina programiranja i znanje programskih jezika danas je jako traženo na tržištu rada. Poslovi IT-u su prilika za bolju budućnost, a prema portalu MojPosao prosječna plaća programera početnika iznosi 7.500 kn. Visoka škola Aspira prepoznala je potrebu tržišta i u suradnji s poslodavcima u IT sektoru pripremila novi studij Računarstva smjer Programsko inženjerstvo koji započinje s izvođenjem ovu jesen. Studenti će imati priliku kroz vlastite projekte i stručnu praksu u tvrtkama pratiti aktualne tehnologije i trendove.

Svi zainteresirani imaju priliku 28. lipnja posjetiti Aspiru i na Otvorenim danima, kroz niz predavanja, demonstracija i radionica, upoznati se s prilikama koje im studij Računarstva pruža. U sklopu otvorenog dana organizira se i natjecanje za najatraktivniju startup ideju, a pobjednik će osvojiti stipendiju u iznosu 30.000 kn na cjelokupni iznos školarine. Kako Aspira prepoznaje trud i nagrađuje sudjelovanje, svi sudionici koji prezentiraju svoje radove na natjecanju ostvaruju pravo na stipendiju od 15.000 kn na cjelokupni iznos školarine.

Kako bi sudjelovali u natjecanju i Otvorenim danima studija Računarstva potrebno je registrirati se na internetskoj stranici.

Share on

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.