Dan IT menadžmenta na splitskom Ekonomskom fakultetu

Udruga studenata Informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta u Splitu, IMEF, organizira konferenciju „Dan IT menadžmenta“, koja će se održati 20. svibnja s početkom u 11 h na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Cilj održavanja konferencije je predstaviti kako se Hrvatska „na mala vrata“ ucrtava na ICT mapu svijeta, i to zahvaljujući znanju, upornosti i inovaciji svojih stručnjaka u navedenom području.

A3-Plakat-DANitMEN

Govornici će kroz prezentacije podijeliti iskustva i greške koje su na svom putu počinili, kao i planove i vizije, po svemu sudeći optimistične, budućnosti.
Konferenciju otvara Stipe Režić, profesionalni košarkaš sa IT diplomom, koji je svoje dvije strasti pretočio u TeamPlayers, platformu koja spaja profesionalne sportaše, menadžere i trenere.

Slijedi priča o pravoj maloj revoluciji, prvom svjetskom specijaliziranom softveru za zapošljavanje u IT svijetu – Adopto – o kojem će govoriti suosnivač Dino Barać.

Za nastavak u dobrom tonu bit će zadužen Marko Milušić, čiji Rentlio sustav olakšava život malim iznajmljivačima, a za kraj će nam Ivan Pavičić predstaviti AuThink, besplatnu aplikaciju koja olakšava život djeci s autizmom, kao i njihovim roditeljima i edukatorima.
Konferencija je namijenjena svima, bez obzira na predznanje i interese, a započinje 20. svibnja u 11 h u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu. Ulaz je, naravno, besplatan.

Izvor slike: SZSSPLIT

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.